Cosul meu   |   Platesc
Preturile sunt afisate in: EURO
 
CALIBRATORI / CONTROALE CHIRURGIE CONSUMABILE LABORATOR Diagnostic rapid DOWNLOAD FIZIOTERAPIE iHealth IMAGISTICA Instrumentar medical LABORATOR CLINIC UMAN LABORATOR VETERINAR MICROBIOLOGIE MICROSCOAPE MOBILIER MEDICAL OFERTE DE ACHIZITIE IN RATE REACTIVI LABORATOR SERVICE APARATURA MEDICALA STERILIZAREA APEI SI A AERULUI STOMATOLOGIE TESTE RAPIDE
1 EUR = 4.4581 RON
1 USD = 3.3408 RON
Home / LABORATOR CLINIC UMAN / Aparatura Electroforeza / Sistem semiautomat electroforeza / Sistem de electroforeza Biotec - Fischer

Sistem de electroforeza Biotec - Fischer

Sistem de electroforeza Biotec - Fischer  
Pret cu TVA: 6.670 EURO
Disponibilitate:   la comanda

Pentru confirmarea disponibilitatii de livrare va rugam sa contactati consultantul de vanzari laTel/fax: 031 414 59 56
Mobil: 0723 630 948
.
sau email: office@biometria.ro.

Cum ajunge la mine?
* in tara - prin curier, termenul de livrare poate fi comunicat doar de consultantul de vanzari
Comenzi telefonice:
021 240 00 37
Mobil: 0723 630 948
.
COD:
058
UNITATEA DE VANZARE:
1
GARANTIE:
12 luni
PRET CU TVA:
6.670,00 EURO
IMPORTATOR:
Germania

Descriere produs:

Baia de migrare 1000

Modulul de electroforeză camera 1000 este un sistem universal pentru proteine serice, lipoproteină, HB-A1 şi hemoglobină-electroforetica, precum şi electroforeza de urina concentrata şi LCR. Până la 24 de probe pot fi migrate separat simultan. Aceasta poate găzdui toate podurile de bandă pentru sistemele de aplicare disponibile in comert (de exemplu, ARP şi LEC, Bender & Hobein, Boskamp, Paragon imuno-fixare, etc).

Sigur

Ca măsură de precauţie de siguranţă, la ridicarea capacului imediat se opreşte furnizarea de curent electric. Acest lucru garanteaza un grad ridicat de siguranţă pentru utilizator. Cele două cabluri de conectare sunt permanent montate pe capacul de cameră, asigurându-se că acestea nu sunt niciodată amestecate şi utilizatorul nu poate atinge părţi ce pot curenta.

Robust

Rezervorul tampon şi de siguranţă ce acopera modelul 1000 sunt fabricate din Plexi-glass. Acest lucru face ca unitatea sa fie foarte robustă şi rezistenta.

Compact

Mici dimensiuni, modelul 1000 este foarte uşor, uşor de operat şi va ocupa foarte putin spatiu in laboratorul dumneavoastră.

Economic

La un preţ de achiziţie foarte rezonabil şi care necesită tampon foarte puţin, modelul 1000 este extrem de economic in utilizare.

Detalii de livrare standard

Livrarea standard cuprinde rezervor tampon cu capac de siguranţă şi un set de cabluri. Aplicare-sistem de cationi şi sursa de alimentare trebuie să fie comandate separat.

Accesorii

O mare varietate de accesorii pot spori confortul de operare şi a creşte opţiunile la cerere pentru unitatea dumneavoastră.
 

Sursa de tensiune STAB-0305E


Electroforeza PHERO are alimentare cu STAB-0305E, fiabila, înaltă performanţă de alimentare cu energie, care este special dezvoltata pentru a răspunde cerinţelor de practica de zi cu zi. Acesta esteîn uz de mai mult de 3 ani, în laboratoarele clinice din întreaga lume, în toate cazurile aceasta a devenit un instrument esenţial. Este foarte uşor de operat şi elimina munca de rutina.

Contor de timp

PHERO stab-0305E este echipat cu un temporizator ca dotare standard. Acesta este capabil să ruleze timp de până la 99 minute. Dacă este necesar cronometrul PHERO stab-0305E poate fi oprit, astfel alimentarea cu energie electrică la baia de migrare va fi oprit.

Măsură de protecţie împotriva scurt circuit

Salturi bruste de tensiune nu au nici un efect asupra PHERO-0305E.

Cross-over automat

PHERO stab-0305E poate fi operata cu tensiune constantă. Faptul că parametrii sunt menţinuti constanti este afişat pe ecran. Crossover-ul dintre tensiunea constantă şi curent constant are loc în mod automat şi va fi prezentat pe indicatorul de curent.

Clear Display LED

Afişajul mare LED de pe PHERO-0305E este uşor de citit, fără nici un risc de eroare, chiar şi atunci când priviti din lateral sau din unghiuri diferite.

Înalt standard de siguranţă

Electroforeza PHERO cu alimentare stab-0305E atinge un standard extrem de ridicat de siguranţă în termeni de protecţie a utilizatorului. Acest standard este garantat de caracteristici, cum ar fi prize de curent cu ieşire de siguranţă, de protecţie la suprasarcina si scurtcircuit, cut-out atunci când curentul este întrerupt.
 

Cititorul TurboScan


Noua generaţie de masurare a densitatii

Încă o dată Biotec-Fischer este lider de modul în tehnologia de analiză moderne cu sistem de analiză digitale TurboScan. Nici un alt sistem comparabil nu oferă flexibilitate şi confort. TurboScan se adapteaza aşteptărilor utilizatorilor. Non-gadget-uri esenţiale au fost în mod deliberat lăsate afară. Funcţionalitate, fiabilitate si confortul operatorului sunt cele mai importante.

Utilizare universală

În ceea ce priveşte flexibilitatea, TurboScan pune toate sistemele anterioare in umbra. Acesta vă permite să creaţi cât mai multe în mod individual generate de scanner-e după cum doriţi. Aveţi posibilitatea să selectaţi, de asemenea, ca metode de analiză multe optiuni, după cum doriţi. Nici un alt sistem nu oferă opţiuni atât de multe. În activitatea clinică, de exemplu, puteţi folosi TurboScan pentru analiză în următoarele aplicaţii: Pro ser electroforeză TEIN-, lipo-electroforeză proteine, de hemoglobină elec-trophoresis, HB-electropho A1-re, electroforeză urină, LCR electro-phoresis, Bence -Jones, izo-enzime, imuno-fixare, izo-electrice de focalizare, electroforeză multifractional, blots şi multe altele. Nu contează, putem efectua metode pe uscat sau umed benzi acetat de celuloză, pe agaroză şi pe alte geluri sau cu micro, semi-aplicaţie micro sau macro.

Analys Digital Image

TurboScan foloseste tehnologie de ultima generatie - digitala, pentru analiză. Avantajele pentru dvs. sunt evidente: analiza durează numai o fracţiune din timp şi rezultatele obţinute sunt fiabile cu reproductibilitate excelenta. În acelaşi timp, TurboScan se bazează pe componente hardware comerciale. Avantaj pentru utilizator- puteţi utiliza PC hardware existente şi faceti economii de costuri.

Analiza Perfecta

TurboScan are o viteză foarte mare de analiză. O pagina A4 este scanata în numai 15 secunde. Pentru standard de şablon cu 64 migrari, acest lucru înseamnă o viteză medie de scanare de 0.23 secunde pe separare. Înaltă rezoluţie, care garanteaza rezultate de încredere, cu reproductibilitate excelenta. Analiza datelor sunt prezentate în mod clar pe monitor color. Imprimata arată toate datele relevante într-o formă clară, incepand cu imaginea de separare, grafice, apoi antetul laboratorului şi datele pacienţilor prin intermediul rezultatelor în procente şi cifre absolute, limitele normale şi comentariile dumneavoastră.

Usor de a opera

În cele mai multe laboratoare, lipsa de timp este o problemă majoră, o atenţie foarte mare a fost acordata acestui aspect atunci când am proiectat TurboScan. În ciuda flexibilităţii sale şi multelor opţiuni, operarea este simplă şi confortabilă. Chiar şi sub presiune, veţi găsi cu uşurinţă migrarea dvs. in modul în care TurboScan lucreaza şi astfel, sursele de erori sunt foarte reduse.

Software-ul TurboScan

Software-ul TurboScan se află în inima sistemului. Ea reflectă o experienţă mai mult de 20 de ani în acest domeniu - analiză de electroforeză. TurboScan recunoaşte automat fracţii în prezent. Fiecare individ este în mod automat de separat si codificat în fiecare fracţiune, iar cei în afara intervalului normal sunt în mod automat identificati optic. Dvs. trebuie doar să va uitati sus şi să interpretati rezultatul acesteia. Ca o optiune, TurboScan vă oferă o varietate de posibilităţi de corecţie. Aveţi posibilitatea să setaţi cu uşurinţă sau şterge greseli, corecta linia de bază, curbele de grafice sau factorul de albumină. Dupa orice modificare, TurboScan recalculează toate datele automat.

Conexiune de prelucrare a datelor

Vă puteţi conecta cu uşurinţă TurboScan la unitatea dvs. prin intermediul portului bi-directional RS-232. Acest port asigura schimbul de date între TurboScan şi echipamentele dvs.

Detalii livrare

TurboScan este disponibil ca un sistem complet (hardware şi soft-ware) sau separat. Vom fi bucuroşi in a va consilia - ce componente ar satisface nevoile dumneavoastra.

Comentarii:


Stripuri urinare 10 parametri BM H

Cititor de strip urinar 50S

HEMO CONTROL - analizor rapid hemoglobina si hematocrit

Analizor automat VSH MS 3100

SISTEM DE ELECTROFOREZĂ EP LINE 1.1

Deionizator apa pentru 2000 litri

Analizor automat biochimie imunoturbidimetrie DS-161 (280 teste/ora)

Analizor semiautomat coagulare DIAMOND (1 canal)

Apa bidistilata deionizata pentru analizoare

Ecograf digital pseudo-color 3D PW-660 (96 elemente)

Ecograf digital portabil 3D pseudo-color PW-160 (96 elemente)

Ecograf digital portabil alb/negru PW-9608

Analizor automat biochimie SPHERA

Ecograf doppler color 3D/4D FDC8000

Sistem de sterilizare a apei Biotech 9

Microscop cu imunofluorescenta MF220-H LED

Analizor automat electroforeza Raffaello

MS-2000E Analizor automat chemiluminiscenta CLIA

MS-2000A Automated Analyzer CLIA

Trusa Elisa T3 96 godeuri

Electroforeza automata ARIES 24M - 24 probe simultan

Analizor automat biochimie imunoturbidimetrie B200

Analizor semiautomat biochimie S1000 Elite

Spermograf - SQA IIC-P

Pipeta automata volum reglabil 200 - 1000 uL

PHYSIOTHON - Echipament de electrostimulare

Sistem automat de identificare bacteriana

Electroforeza automata Biotec - Fischer

Analizor semiautomat biochimie - imunoturbidimetrie BS3000M

Ecograf doppler alb / negru High-Tech

Scaun cu rotile electric

Centrifuga PLC 05

Ionometru Na, K, Cl, Ca, Ph (75 teste/ora)

Analizor automat hematologie 26 parametri MS 4S