Termeni si conditii de utilizare

Produsele IVD (in vitro diagnostic) afisate pe site sunt pentru uz profesional si se adreseaza profesionistilor in domeniu. Nu se pot comercializa catre persoane fizice. Alte produse sau servicii pot face obiectul verificarii prealabile inainte de furnizare si pot fi refuzate la livrare daca nu sunt indeplinite conditiile legale de comercializare sau utilizare.

Preturile afisate pe acest site sunt preturi de baza unitare, pentru cantitati mai mari si conditii de plata avantajoase pentru noi, se pot acorda discount-uri importante.

Pozele de prezentare de pe site, au caracter informativ. Producatorii isi rezerva dreptul de a schimba design-ul sau denumirea aparatelor fara o instiintare prealabila.

Toti clientii fideli beneficiaza de reduceri in baza contractelor incheiate, incepand de la 10%, se poate ajunge si la 50% la anumite produse.

Se vor considera preturile afisate ca fiind preturi de lista, va rugam, consultati cu atentie preturile inaintea efectuarii comenzii, orice reclamatie ulterioara cu privire la pret, nefiind luata in considerare.

Comenzile efectuate de dvs., se vor considera a fi comenzi ferme, luate in cunostinta de cauza, de aceea va recomandam sa consultati initial reprezentantul de vanzari pentru orice nelamuriri ati avea.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile sau conditiile de plata in functie de situatiile care pot aparea, dar ne asumam obligatia sa anuntam clientul de aceasta modificare in timp util. Pretul se considera a fi pret final in momentul semnarii contractului sau la emiterea facturii.

Deasemenea ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.
 Pentru o buna colaborare, va rugam sa respectati termenele de plata, in aceeasi masura in care, noi suntem obligati sa respectam termenele de livrare convenite.