Istoric firma

Biometric Technology si Biometria Medical Services au fost fondate de catre deschizatorii de drum ai marilor companii de aparatura medicala din tara noastra. S-a dorit a se forma un nou concept de afacere, deschisa, la vedere, cu preturi de baza afisate, in transparenta totala.

Investitii - In dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri cu servicii profesionale de consultanta, cu produse de cea mai inalta calitate destinate atat utilizatorului final cat si micilor si marilor companii de distributie, am creeat acest nou concept materializat de site-ul www.biometria.ro

Marketing - Suntem o echipa tanara, multi dintre noi am acumulat o vasta experienta activand cu success in cele mai diverse domenii precum : vanzare b2b, marketing, vanzare retail, service si logistica.

Calitate - Strategia noastra urmareste largirea canalului de distributie si end-user pentru gama noastra de produse si marci comercializate. Toate produsele comercializate de noi sunt testate in timp si deasemenea in departamentul de calitate din cadrul societatii, unde inainte de a fi furnizate, aparatele sunt testate in full-work ca o simulare a conditiilor de lucru din laboratorul clientului.

Strategii - Principalele noastre atuuri sunt reprezentate de stocul permanent si asortat, flexibilitatea in relatiile comerciale cu clientii nostri, promtitudinea in procesarea comenzilor, viteza de livrare a produselor si nu in ultimul rand preturi competitive.

Structura vanzarilor - Viteza cu care prelucram fiecare comanda oricat de mica sau mare, ne-a facut sa fim apreciati de catre toti clientii nostrii, care au inteles ca inafara pretului trebuie sa pui un accent covarsitor (chiar mai important decat pretul) pe calitatea serviciului de preluare-procesare-livrare oferit de furnizor, care in cazul nostru nu depaseste 24 ore in orice locatie din Romania.

CERTIFICARI

Autorizatie de functionare ANMDMR nr. 7796/20.12.2021 pentru import, comercializare, depozitare si service dispozitive medicale de uz medical general spitalicesc; dispozitive medicale pentru diagnostic in vitro; dispozitive medicale de unica utilizare;


Societati inregistrate in baza de date pentru dispozitive medicale EUDAMED


Aviz de functionare ANMDMR nr. 8716/15.02.2023 pentru 
Import / distributie / service / mentenanta aparatura medicala.

Toate produsele au declaratie de conformitate (marca CE) sau FDA (Statele Unite), ISO 9001, 13485, certificate de calitate.

Suntem reprezentanti de service si vanzari pentru firme importante de aparatura medicala din care enumeram Shenzhen Mindray Bio-medical, Sinnowa Medical & Science, Biobase Group, Tridema Engineering s.r.l., CTK Biotech, Melet Schloesing Laboratoires, Seamaty Technology si altii.


Certificate de training de service specializat pentru toate categoriile de aparatura: biochimie, hematologie, imunologie, coagulare, ELISA, electroforeza, bacteriologie, urini, stomatologie, ORL, oftalmologie, etc.