Servicii de sterilizare instrumentar pentru clinici, laboratoare, cabinete medicale, saloane infrumusetare

Conform noilor norme de desfasurare a activitatii in saloanele de infrumusetare si bineinteles pentru unitatile medicale, este necesara sterilizarea instrumentelor prin autoclavare (sterilizare cu abur).

Aceasta cerinta se poate realiza si extern printr-un contract cu o firma care realizeaza aceste servicii.

Un autoclav este un echipament destul de scump si pretentios ca si mentenanta, intretinerea periodica a acestuia se face, conform legilor in vigoare, de catre o firma autorizata in baza unui contract de service, la care se vor adauga cheltuielile curente cu sterilizarea care nu sunt deloc neglijabile si timpul pierdut pentru ciclul de sterilizare (~2 ore cu tot cu pregatire). O alta varianta pe care v-o propunem ar fi sa le trimiteti la noi pentru sterilizare, urmand sa le primiti a 2-a zi sterilizate si ambalate, cu costuri fixe si accesibile.

Va oferim un serviciu complet de sterilizare, verificabil prin indicatorul de culoare de pe ambalaj, si testarea prealabila Bowie Dick

Cu noi aveti posibilitatea sa externalizati serviciul chiar si pentru un laborator de analize sau o clinica cu diverse specialitati care necesita folosirea de instrumentar din otel (speculi, pense, foarfece, etc.)sau daca aveti un cabinet de stomatologie ori veterinar.

Pentru detalii legate de costuri consultati sub-domeniul STERILIZARE sau SERVICII PENTRU FIRME de pe pagina principala a site-ului.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0723630948 sau office@biometria.ro sau prin formularul de contact.