Service aparatura medicala pentru laborator clinic

Biometric Technology s.r.l. este firma autorizata de service pentru aparatura de laborator clinic (IVD)

Se poate contracta orice tip de analizor de laborator si aparatura necesara in microbiologie, hote, termostate precum si centrifugi, microscoape, balante, etc.

In continuare va prezentam doua modalitati de contract de service, alegerea fiind a dvs. in functie de necesarul laboratorului:

 

Contract cu plata lunara

 

Contractul cu plata lunara se poate realiza daca se contracteaza un numar minim de 10 analizoare si aparate. Acestea pot fi analizoare de biochimie, hematologie, imunologie, coagulare, urini, etc. automate sau semiautomate, precum si aparate mai mici de exemplu centrifugi, hote, incubatoare, densitometre, etc.

 

Preturile pentru acest tip de contract sunt:

 *25 euro/analizor-aparat/luna inclusiv TVA pentru un numar de aparate cuprins intre 10 si 20, dar pentru un numar mai mare de aparate, puncte de lucru diferite, pretul va fi negociabil (mai mic) in functie de aplicatia solicitata.

 

Pretul include serviciile specifice enumerate mai jos:

  • *Interventii de service nelimitate ca numar sau durata in functie de solicitari, pentru toate aparatele din lista propusa.
  • *Implementarea reactivilor furnizati de parteneri sau de beneficiar.
  • *Mentenanta obligatorie la 6/12 luni inclusa in pret pentru toate aparatele contractate (exceptand eventualele consumabile sau piese de schimb necesare functionarii).
  • *Verificari tehnice de electrosecuritate anuale conform noilor cerinte ANMDMR incluse in pret.
  • *Suport tehnic 24/7 fizic, prin telefon, e-mail, WhatsApp, TeamViewer, etc.
  • *Nu se percep costuri suplimentare inafara consumabilelor necesare functionarii aparatului sau eventualelor piese de schimb (daca e cazul).
  •  

Contract cu plata la interventie

 

Contractul cu plata la interventie se va incheia in cazul in care numarul de analizoare/aparate contractate este mai mic de 10, sau beneficiarul opteaza personal pentru acest tip de contract. In aceasta situatie se vor realiza toate serviciile specifice mentionate mai sus, dar costul va fi diferit, dupa cum urmeaza:

 

*35 euro/ora inclusiv TVA indiferent de tipul interventiei (reparare, modificare, instalare, mentenanta). De asemenea pretul nu include eventualele consumabile sau piese de schimb necesare functionarii aparatului.

 

*Pentru Bucuresti nu este limita de distanta, deplasarea fiind inclusa in pret.

*Pentru provincie deplasarea va costa 0.8 euro/km TVA inclus si nu se percep alte costuri suplimentare.