Servicii de sterilizare instrumentar pentru clinici, cabinete medicale, saloane infrumusetare

Conform noilor norme de desfasurare a activitatii in saloanele de infrumusetare este necesara sterilizarea instrumentelor prin autoclavare.

Aceasta cerinta se poate realiza si extern printr-un contract cu o firma care realizeaza aceste servicii.

De ce sa cheltuiti peste 2000 de euro pentru un autoclav, la care se vor adauga cheltuielile curente cu sterilizarea care nu sunt deloc neglijabile si timp pierdut pentru ciclul de sterilizare (1-2 ore), cand le puteti primi a 2-a zi sterilizate si ambalate?

Va oferim un serviciu complet de sterilizare, verificabil prin indicatorul de culoare de pe ambalaj, la pretul de numai 58 de lei + TVA pentru un kilogram (indivizibil) de ustensile autoclavabile.

De asemenea va oferim posibilitatea de a incheia un contract anual cu preturi incepand de la 1500 de lei/an (considerabil mai avantajos), in functie de cantitate si frecventa.

Cu noi aveti posibilitatea sa externalizati serviciul chiar si pentru un laborator de analize sau o clinica cu diverse specialitati care necesita folosirea de instrumentar din otel (speculi, pense, foarfece, etc.)sau daca aveti un cabinet de stomatologie ori veterinar.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0723630948 sau office@biometria.ro sau prin formularul de contact.